Blogger Templates

.::mereka yang menerima cik gelong seadanya::.

...:::ini gaya cik gelong:::... ~suka silang tangan~

My photo
.::simple::.::crazee:.::not so good::.::i am who i am::.

19 March 2012

perlu ke langgaq lampu meqah??

tiap2 ari CG p & balik qeja, kat trafic lite, mesti ada ja yg langgaq lampu meqah.
perlu ke??
X paham CG.. nak p qeja pon langgaq lampu meqah..
nak sampai awai kat opis..
tp, dah balik, tergedik2 gak nak cepat?
mana 1 ni?
CG pikiaq gak untuk apa depa kalot nak balik awai?
salunya, oqang laki yang salu langgaq..
depa nak cepat sbb nak jaga anak ka?
ka, nak sediakan makan mlm untuk family?
maybe nak kemas rumah yg berseleqak mcm tongkang pecah?
tp, agak curious la lau laki yang nak buat semua tu kan?
mmg la ada laki yg buat. tp, bqapa percen sgt kn?
depa x pikiaq ka dok langgaq lampu meqah tu byk risiko?
bukan apa..bahaya..
kalau bahaya kat org yg langgaq lampu meqah tu takpa,
tapi, yang naya tu oqang lain pon terlibat sama!
kalot sgt nak balik qumah, tak terpikiaq ka,
kot2 depa tak sampai qumah,
sampai RAHMATULLAH??
x ka depa kesian kat family depa??
tapi, nak mgata byk2 pon, xmau la.. CG pon buat!
tapi, slalunya, CG langgaq lampu meqah kalau CG nak kona kiri..
heheh..tu ja..
tp ada gak kona kanan aqi Sabtu time p qeja sbb qeta mmg xdak..
ahhaahaha..
kata dulang paku serpih..
kata orang, aku yg lebih..


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...