Blogger Templates

.::mereka yang menerima cik gelong seadanya::.

...:::ini gaya cik gelong:::... ~suka silang tangan~

My photo
.::simple::.::crazee:.::not so good::.::i am who i am::.

7 March 2012

Kerana Saya Cute Macam Bakul

Kenapa tajuk kat atas macam tu?sbbnya, CG join contest
yang diadakan oleh Bakul Peace Craft. syrat2 penyertaan adalah seperti berikut:-

 1) Buat 1 entry bertajuk 'Kerana saya cute macam Bakul'
2) Dalam entry, pastikan ada 5 perkataan 'cute' dan backlink perkataan itu kepada blog ini (https://www.facebook.com/pages/Bakul-Peace-Craft/120840464660911) dan 5 perkataan 'Bakul' dan link kepada blog ini (http://bakulpeacecraft.blogspot.com/)
3) Dah siap tulis entry, bagi link tu kat ruangan komen bawah ini. Senarai peserta akan diupdate di tepi sidebar. Kalau takde nama sila bagitau Bakul k.
4) Tunggu 16 March, pemenang akan diumumkan di blog ini.

Berikut adalah entry CG:-



Setiap manusia diciptakan dgn sebaiknya..
begitu gak CG.. diciptakan dgn wajah yg Cute.. badan yang agak comel..dan peribadi yg baik..
ewah3..terlebey perasan plak CG..
macam org kata, masuk Bakul, angkat sendiri..
tp, hidup ni mcm Bakul kn? knp CG kata mcm 2?
sbb Bakul menggambarkan hidup CG.
pelbagai corak, warna dan bentuk yang Cute miut..
lagipon, ada gak Bakul yg besar mcm CG. heheheh..
Bakul, x perlu cantik atau Cute yang penting, apa kegunaannya..
mcm la org kan? x guna Cute kalau perangai cam hampeh..
lgipon, bak kata UAI,
"tak Cute xpe..blh ttp lmpu"
hahahha..merepek dah CG..
pape pon, kalu nak beli Bakul yang Cute miut, 
bukan stakat bakul, macam2 ada..
blh jugak lawat disini, Bakul Peace Craft Facebook.
jadi, silalah yer??

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...